Kategorie

Odběr novinek [Newsletter]

brýle Salomon Xtend 14/15 yellow/ML black solar Zobrazit v plné velikosti

Lyžařské brýle Salomon Xtend yellow/ML black solar

Ihned k odběru.

Více informací

L36786300, 367863

Dostupnost: ihned k odběru

2 498 Kč

Sleva!

-1 092 Kč

3 590 Kč (-30%)

Menší rámy, větší viditelnost.

Měkký/pevný rám z bi-materiálu - Materiály dvou hustot maximalizující pohodlí a zlepšující adaptaci brýlí pro jakýkoliv tvar obličeje.
Silikon - Silikonový potisk aplikovaný na vnitřní straně pásku zajistí dobrou přilnavost k helmě.
Vylepšený pásek - Vylepšený strečový pásek, který bude dobře ladit s vaší helmou a čepicí.
Přizpůsobitelný rám - Jedinečný design rámu, který se snadno a pohodlně přizpůsobí jakémukoliv obličeji. Měkká a velmi pružná membrána mezi pěnou a vnější stranou rámu se snadno adaptuje na jakýkoliv obličej, přináší více pohodlí a lepší výkonnost brýlí.
M/L velikost - Univerzální tvar, který bude pasovat většině mužů.
Pěna trojí hustoty - PU pěna dvojí hustoty (jedna zajišťuje trvalý komfort a druhá reakční podporu) se sametovou vrstvou zajišťuje příjemnější kontakt s pokožkou.
Thermo Control systém - Revoluční systém zabraňující zamlžování skel. Postranní destičky vytváří malý tlak v klíčových oblastech, horní a boční části brýlí, a vysávají tak vlhký vzduch směrem ven.
Tri-Tech zrcadlová skla - Vícevrstvá zrcadlová skla se speciální úpravou aplikovanou na vnitřní stranu skel přinášející více odolnosti a lepší vidění.
Vícevrstvá skla - Vícevrstvá zrcadlová skla Tri-Tech snižují množství odlesků a tím i snižují únavu vašich očí. Tenké vrstvy nátěrů jsou rovnoměrně aplikovány na povrch skel pomocí různých technik, jakými je například vakuování nebo plazmové naprašování.
Tri-Tech - Hydrofobní a oleofobní úprava skel přináší větší odolnosti, eliminuje vznik skvrn nebo poškrábání skel a odpuzuje vodu. Poskytuje tak lepší viditelnost a zabraňuje hromadění vlhkosti na sklech.
Úprava proti poškrábání - Doplňující konečná úprava skel zajišťující dlouho-trvající ochranu skel vůči poškrábání.
Technologie zasazování skel - Skla brýlí jsou zasazena do kvalitních a odolných polykarbonátových nebo polyamidových rámů. Celý proces navyšuje poměr kvality a ceny a zajišťuje jedinečnou viditelnost.
Sférická skla z optiky Carla Zeisse - Skla vyrobená světovou jedničkou v oblasti optiky, Carlem Zeissem. Sférická skla mají 3D zakulacený tvar, podobný lidskému oku, a poskytují kvalitní vertikální i horizontální pole viditelnosti. Také zajišťují širší periferní vidění.
Kloubové spojení s páskem - Slouží k uchycení pásku helmy.
Kompatibilita s helmou - Vyrobeny tak, aby pasovaly ke všem helmám Salomon.
Snadná výměna skel - Snadná a rychlá výměna vašich skel.
Široké zorné pole - Jedinečná viditelnost je zajištěna díky zredukování tloušťky rámů. 14/15

Napište nám

Naše zákaznická linka je v provozu mezi 9:00 - 12:00 a 13:00 - 17:00

Telefon:485 105 954

Kontaktujte nás emailem @

Výrobci