Kategorie

Odběr novinek [Newsletter]

Rogelli Aprillia dámský dres dlouhý rukáv černá/růžová Zobrazit v plné velikosti

Rogelli Aprillia dámský dres dlouhý rukáv černá/růžová

999 Kč

Sleva!

-891 Kč

1 890 Kč (-47%)

Dámský cyklistický dres s dlouhými rukávy a vnitřním zatepleným počesáním má klasicky ženský střih, který zvýrazňuje ženskost i při cyklistice. Materiál je dotykově příjemný a měkký. Zip do poloviny délky dresu, 2 velké zadní kapsy, otvor pro protažení sluchátek od MP3 přehrávače. Loga Rogelli na rukávech, předním a zadním dílu patří k výbavě tohoto krásného dresu. Silikonové pásky pro bezpečnou fixaci dresu v pase. Efektní barevné švy na rukávech.

  • Materiál : Dynacool brushed
  • Velikosti :  L, XL
  • Použití : cyklistika
  • Roční období : jaro, léto, podzim
  • Barva : černá-růžová

  DynacoolDotykově příjemný materiál s univerzálním použitím se vyznačuje hladkou vrchní strukturou a vysokým komfortem při užívání. Složení vlákna poskytuje měkkost, poddajnost a příjemnost omaku bavlny současně s pevností a výkonem nylonu. Dynacool je vysoce odolný vůči oděru a zatržení. Pohodlný a tvarově stálý materiál se v porovnání s bavlnou nemačká, nesráží, nevybledne.
Materiál vypadá déle jako nový. Uchovává si skvělé barvy a tvar i po opakovaném praní. Nevytahá se a nežmolkovatí. Dynacool je odolný vůči pachům, větru a vodě. Lehce se udržuje a je rychleschnoucí. Materiál pokrývá celou škálu od nízkých gramáží bez zateplení přes lehké zateplení až silně zateplující charakter (ten je tvořen vnitřním počesáním materiálu u některých modelů).

Napište nám

Naše zákaznická linka je v provozu mezi 9:00 - 12:00 a 13:00 - 17:00

Telefon:485 105 954

Kontaktujte nás emailem @

Výrobci