Kategorie

Odběr novinek [Newsletter]

Suunto Ambit Black (HR) SS018373000 tst Zobrazit v plné velikosti

Suunto Ambit Black (HR) SS018373000 tst

Dostupnost: ihned k odběru

7 490 Kč

Sleva!

-4 500 Kč

11 990 Kč (-38%)

Přístroj je po testu

Suunto představuje na veletrhu ISPO 2012 novou modelovou řadu Ambit vhodnou jak pro každého outdoorového nadšence, tak i pro klasického sportovce, který chce mít svůj tep pod kontrolou.

Hodinky Suunto Ambit představují špičkovou kombinaci pro všechny aktivity spojené s měřením tepu stejně jako pro sporty, kde je důležité plánování a sledování trasy.


Ambit se hodí pro běžce a atlety, stejně jako pro cyklisty na horském i silničním kole. Je super pro treking a turistiku,stejně jako pro horolezce a paraglidisty. V neposlední řadě osloví lyžaře a to jak běžkaře, tak sjezdaře a snowboarďáky.


U outdoorových přístojů SUUNTO si už uživatelé zvykli na funkce ABC, tedy výškoměr (altimetr) , barometr a kompas. V modelu X10 přibyla funkce plánování a zaznamenávání své trasy pomocí GPS-ky. Ambit přináší kombinaci těchto vlastností, obohacenou o 3D kompas, který byl doposud výhradně v potápěčských přístrojích SUUNTO. To, proč se Ambit stává hitem nabídky je navíc unikátní kombinace se špičkovým měřičem tepu, který byl doposud vyhražen pouze tréninkovým modelům bez outdoorových funkcí a GPS-ky.


Informace z přístroje můžete zaznamávat a poté nahrát na movescount, kde je můžete dále zpracovávat.


Design přístroje je velmi atraktivní a velmi zaujal při své první preuzentaci. Dvě základní barevné varianty - černá a stříbrná barva jsou doplněny velkým přehledným displejem s trojřádkovým zobrazováním hodnot. Výhodou je pět tlačítek pro snadné ovládání a intuitivní prohlížení záznamů a funkcí.




Vlastnosti Ambitu:
 
GPS přijímač přímo v hodinkách

Barometr
Výškoměr
3D Kompas
Teploměr
Měření tepové frekvence
Záznam průběhu aktivit do paměti
Přenos dat do PC na Movescount
Životnost baterie až 50 h při zapnuté funkci GPS
Podsvícení displeje


Parametry
 
Určení (vzhled) : univerzální

Měřič tepu (sporttester) : Měřič tepu s hrudním pásem

Napište nám

Naše zákaznická linka je v provozu mezi 9:00 - 12:00 a 13:00 - 17:00

Telefon:485 105 954

Kontaktujte nás emailem @

Výrobci