Kategorie

Odběr novinek [Newsletter]

Chiptuning BOSCH SMART- odstranění omezovače rychlosti 25km/h Zobrazit v plné velikosti

Chiptuning BOSCH SMART- odstranění omezovače rychlosti 25km/h

Čip určený k odstranění omezovače přípomoci při rychlostech nad 25 km/h.

Více informací

Dostupnost: ihned k odběru

5 799 Kč

Sleva!

-200 Kč

5 999 Kč (-3%)

PearTune MSO-B2-SMART is an e-bike tuning set  (followed „MSO“) used for removing the speed limiter of electric asisted bycicles with centerdrives Bosch SMART in combination with Kiox 300 display. 

Fully tested and compatible with BOSCH SMART + KIOX 300!!!!

PODROBNÝ POPIS PRODUKTU:

PearTune se zapojí do systému elektrokola s použitím kompatibilních originálních konektorů. Zařízení není nutné nijak nastavovat ani není při instalaci nutné použití diagnostiky. Veškerá konfigurace a adaptace na nastavení konkrétního kusu elektrokola je zajištěna automaticky.
PearTune je zapojeno mezi senzor tachometru a jednotku motoru a mezi display a jednotku motoru. Jako napájení se používá napájení displeje. Veškeré údaje jako je aktuální, průměrná, maximální rychlost, ujetá vzdálenost, atd. zůstávají na displeji pravdivě zobrazovány.
Jediný rozdíl je v tom, že od okamžiku instalace Vy, nikoliv Vaše kolo, určujete, jak rychle pojdete. Maximální rychlost je limitována již pouze frekvencí šlapání.

Activation:  +-+- buttons

 Možno provést odbornou instalaci na Vaše kolo za 999 Kč. Používání produktu v souladu s platnou legislativou daného státu je zodpovědností koncového uživatele.

Napište nám

Naše zákaznická linka je v provozu mezi 9:00 - 12:00 a 13:00 - 17:00

Telefon:485 105 954

Kontaktujte nás emailem @

Výrobci