Kategorie

Odběr novinek [Newsletter]

Giro lyžařské brýle Verse mix barev Zobrazit v plné velikosti

Lyžařské brýle Giro Verse mix barev

Ihned k odběru.

Více informací

Dostupnost: ihned k odběru

499 Kč

Sleva!

-691 Kč

1 190 Kč (-58%)

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Konkrétní provedení (Black, White, Titanium, Blue, Red, Khaki...) uveďte v komentáři k objednávce.

Model Verse se pyšní nejlepším poměrem výkon/cena. Nebo snad znáte lepší brýle za tuto cenu? Jednoduché linie i design podporují maximální funkčnost brýlí bez omezení periferního vidění. Kompatibilita s přilbami Giro je samozřejmostí.

SUPER FITTM
Pocit, že na obličeji nic nemáte - to je optimální stav, kterého jsme se snažili dosáhnout. Lyžařské brýle Giro se vzájemně doplňují s přilbami, a tvoří tak jednotný celek, který padne jako ulitý. Technologie Super FitTM těží z dvacetileté praxe anatomického výzkumu a spolupráce s jezdci, kteří tráví na stupních vítězů více času, než kdokoli jiný. Výsledkem tohoto procesu jsou 4 velikosti lyžařských brýlí:

TRUE SIGHTTM
Vidět je první krok k tomu, něčeho dosáhnout. Skla Giro jsou vyrobena z prvotřídního polykarbonátu. Samozřejmostí je 100% blokace ultrafialového záření A, B i C. True SightTM jsou lehká, ale po stránce pevnosti nekompromisní skla, která nabízejí nezkreslené vidění v neomezeném zorném poli. Povrchová ochrana je odolná proti poškrábání a zamezuje zamlžování.

Giro nabízí plný sortiment odstínů skel pro jakékoli podmínky - od nočního lyžování přes sněhovou bouři až po slunečné počasí. Třídění je založeno na VLT (množství světla, které je propuštěno k vašim očím)

Napište nám

Naše zákaznická linka je v provozu mezi 9:00 - 12:00 a 13:00 - 17:00

Telefon:485 105 954

Kontaktujte nás emailem @

Výrobci