Kategorie

Odběr novinek [Newsletter]

Salomon Q-85 2014/2015 blue/green Zobrazit v plné velikosti

Salomon Q-85 blue/green 181cm

Dostupnost: ihned k odběru

5 999 Kč

Sleva!

-7 000 Kč

12 999 Kč (-54%)

Lyže poskytující výkonnost na sjezdovce, kde zajišťují dobrou točivost a ovladatelnost, a zároveň umožňující i jízdu ve volném terénu díky technologii Utility Rocker.

Celodřevěné jádro - Dřevěné jádro od špičky až po patu lyže zlepšuje její stabilitu a odpružení, maximalizuje kontakt se sněhem a filtruje vibrace.
Semi-sendvičová konstrukce - Monocoque v oblasti špičky a paty redukuje celkovou hmotnost lyže a usnadňuje její točivost. V kombinaci se sendvičovou konstrukcí pod botou napomáhá progresivnímu držení hran a lepšímu kontaktu lyží se sněhem.
PULSE PAD (= pulzní vrstva) - Elastomerová vrstva podél hran a v důležitých oblastech lyže, absorbující nárazy, filtrující vibrace a zajišťující lepší kontakt lyží se sněhem.
Zúžená špička Hook Free Taper - Nejširší bod vykrojení se zúžuje směrem ke špičce, což přináší menší odpor vzduchu a tím i hladší jízdu v prašanu. Hmotnost při zabočení je také redukována a lyže se tak stává více ovladatelnou.
Ochrana patky
Široké hrany - Silnější hrany zvyšují odolnost a zlepšují tlumení nárazů.
Plně zpevněné hrany - Využití vyztužovacích vláken přímo na hranách poskytuje více pevnosti pro větší odolnost a záběr
Utility Rocker - Hybridní verze Twin rockeru, která má větší komoru a méně zvednutou patku. Zvyšuje stabilitu a kontrolu v jakýchkoliv podmínkách, a zachovává si snadnou ovladatelnost.
Carve zóna - Tradičně klenutý twin rocker a krojení hran zaměřené na lepší přilnavost a přenos energie.
Leská úprava

Výběr velikosti lyží není snadný. Musíte vzít do úvahy svou výšku, úroveň schopností a typ jízdy. Pomocí tohoto nástroje si zvolíte správné lyže.

Napište nám

Naše zákaznická linka je v provozu mezi 9:00 - 12:00 a 13:00 - 17:00

Telefon:485 105 954

Kontaktujte nás emailem @

Výrobci